Amerika

America: Here we come!!!

We hebben besloten om dit jaar een reis te maken naar de Verenigde Staten van Amerika. We plannen en regelen het grootste deel van de trip van New York naar Los Angeles zelf. Een deel van de reis is ondertussen al geregeld. Namelijk het vliegticket naar New York. Zes overnachtingen in een hotel in New York. Dan staat er een huurauto klaar, waarmee we richting Los Angeles gaan rijden. We hebben een paar dingen uitgezocht die we perse willen gaan bekijken. Hierdoor hebben we al een globale route kunnen uitstippelen en na het optellen van alle afstanden blijkt dat we minimaal 7500km moeten gaan rijden. Eenmaal aangekomen in Los Angeles is daar weer een hotel gereserveerd voor drie nachten, waarna we de huurauto inleveren en dan weer terugvliegen naar Amsterdam. Op de 29e reisdag komen we dan weer terug in Eindhoven. De dingen die we perse willen bekijken zijn:

Niagara watervallen
Het Witte Huis
Mount Rushmore
Yellowstone Park
Grand Canyon
Las vegas
Golden Gate brug
Hollywood

Hiertussen komen we nog allerlei touristische trekpleisters tegen die we ook wel heel graag zouden willen zien, maar die we, als de tijd het niet toelaat, ook links kunnen laten liggen.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
13 jaren geleden

Hey vakantiegangers!

Wil jullie absoluut niet storen in jullie welverdiende vakantie, maar ik maakte me stiekem toch een beetje zorgen over jou, Marieke. Hopelijk doet wat rust je schouder goed. Mailtje dat ik van je had klonk niet echt positief. Als het niet gaat na je vakantie en je komt werken breng ik je desnoods eigenhandig naar huis hoor (hoezo kromme zin?! Wees gewaarschuwd ­čśë ! Geniet ervan jongen en tot snel (maar niet te snel, ge begrijpt me wel).

Gr. Karin