2005 - Noorwegen

Waarom Noorwegen? Tsja, niet omdat we weten dat het er erg duur is, maar omdat we ook weten dat het er erg mooi (schijnt) te zijn. Met als hoogtepunt de fjorden. We hebben nog even overwogen om een ‘georganiseerde’ autorondreis via de ANWB te boeken, maar we hebben uiteindelijk voor onze vrijheid gekozen en de route helemaal zelf uitgestippeld. Met een arme Clio bepakt en bezakt (inclusief tent, want het wordt waarschijnlijk een kampeervakantie) zijn we vol goede moed vertrokken.

Na een lange reis zijn tegen achten op een camping in Kopenhagen aangekomen. Tom-Tom (Tommie voor intimie) heeft ons keurig op de camping neergezet, welke we via de kampeergids uitgezocht hadden. Omdat we geen zin meer hadden om de tent omhoog te hijsen, hebben we maar een hut genomen. Even het thuisfront op de hoogte stellen van het feit dat we heelhuids aangekomen zijn en daarna de omgeving verkennen en onze benen strekken.