2005 - Noorwegen

Gisteren nog even naar de skischans in Lillehamer geweest. We hadden eergisteren al gezien dat deze ‘s avonds is verlicht, en daar wilden we wel foto’s van hebben. Dus net voor de schemering vertrokken en op zoek gegaan naar de skischans. In het donker aangekomen bij de skischans en de auto geparkeerd. Statief uitgezet en een paar foto’s van Lillehammer by night gemaakt. Toen op zoek naar een mooi punt om de schans op de foto te zetten. Hier en daar al een paar foto’s gemaakt van dit gevaarte, maar nog niet wat we zochten. Toen we op een punt kwamen, waar we een stuk naar beneden moesten lopen om vervolgens de bocht om te kunnen gaan dachten we: “Daar moeten we zijn, daar zien we de schans van de voorkant.” Zo gezegd, zo gedaan. Het hoekje om gegaan, onder het lopen het statief vast uitgeklapt en…. verlichting uit!!!
erbouwereerd zijn we terug naar de hut gegaan om te gaan slapen, morgen immers weer een hele rit naar Trondheim.