DenemarkenNederland

Ja, je leest het goed Eindhoven. We hebben zitten kijken waar we ons bevinden, en als we vandaag naar Bremen rijden zijn we rond vijf uur in Bremen als het goed is. Dat is te laat om iets te gaan bekijken en te vroeg om in een hotel te gaan zitten. En vanaf Bremen is het nog ‘maar’ een uur of vier rijden naar huis. En ik heb geen zin om de hele avond in een hotel te gaan zitten, terwijl ik ook dezelfde avond nog in mijn eigen bed kan liggen. De oorspronkelijke planning was om vandaag naar Bremen te rijden en daar rond negen of tien uur in de avond aan te komen. Dan de dag erop Bremen te bezichtigen en dan laat in de middag richting huis te gaan. Maar ja, omdat we gisterenavond de minst gastvrije Noor van Noorwegen hebben ontmoet zijn we een heel stuk dichter bij huis dan gepland was. Dus in ??n ruk door naar Eindhoven. Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en dan eindelijk…. Brabant.

Na ruim 2100km rijden ziet de auto er zo uit.

5299km in 11 dagen gereden. In die tijd hebben we veel mooie dingen gezien. Ook dit zal een reis zijn om niet te vergeten. En de dingen die we hadden willen zien maar niet hebben gezien omdat we eerder terug gingen?
Die komen nog. Noorwegen loopt niet weg.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tonnie
13 jaren geleden

Ja, ja als jullie Moeders toch niet hadden en jullie vier ogen niet, dan waren julliie . . . . . . . . . .!
Alle gekheid op een stokje. Leuk hoor jullie perikelen in
Luxemburg!
Nog veel plezier.

Groetjes
Tonnie