2 dagen en een beetje hier

Maandag dus net voor de middag voet aan de grond gezet in Girona. Om 12:45 uur de bus naar Barcelona gepakt. Een uurtje later de metro richtng hotel gepakt en rond half drie daar ingecheckt. Daarna naar Casa Mila van Gaudi gegaan en veel foto?s gemaakt. Daarna ruim twee uur gezocht naar een McDonalds. Toen we die eenmaal gevonden hadden, struikelden we daarna over de McDonald?s-en, Burger Kings enz.

Gisteren eerst naar de Sagrada Familia gegaan. Erg mooi, maar nog wel ??n grote bouwput. Hier gaan we in 2025 nog maar eens een keer kijken als het klaar is. Trappen op kijken hoe het boven was. erg indrukwekkend. Daarna naar Camp Nou. Nou dat was gr??t. Marieke vond het allemaal fantastisch!!. Geweldig om een keer te zien. Ik vond het voornamelijk leuk om op de stoel van de president te zitten. Het museum bestond voornamelijk uit foto?s en bekers. Ook oude helden krijgen ruimschhots de aandacht, net zoals onze nummer 14!! (inmiddels is Marieke aan de PC gaan zitten, maar dat zullen jullie al wel gemerkt hebben). Wat betreft de nieuwe helden, steekt Ronaldinho boven alles uit. Gevolgd door Eto?o , Deco en Henke Larsson. Maar niets te zien van Van Bommel. Ook niet in de levensgrote fanshop, waar je zelfs chips van Baca kunt krijgen. Op de site hebben we zojuist gelezen dat hij met rugnummer 17 gaat spelen. Hij gaat waarschijnlijk de bank of tribune warmhouden.

?s Avonds foto?s gemaakt van de Sagrada Familia in het donker. Helaas was hij niet zo mooi verlicht dan op de kaarten.

Maar waarschijnlijk toch nog het een en ander gelukt.

Vanmorgen zijn we naar Park Guell gegaan. Heel veel moza?eken. Daarna naar Opera gegaan. Daar een rondleiding gedaan met een gids. Ook heel mooi allemaal. Daarna nog een keer naar Sagrada Familia gegaan om foto?s te maken. Daarna wilden we naar een hospitaal gaan, maar na anderhalf uur lopen hadden we het nog niet gevonden.

Maar nu is de tijd op dus houdoe.

Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.