BotswanaNamibiëZuid-Afrika

Dag 23

Victoriawatervallen

De opstijgende fijne nevel van de indrukwekkende Victoriawatervallen kunnen we vanuit onze verblijfplaats aan de Zambezi al van ver waarnemen. We overnachten hier in tenten waar bedden in zijn geplaatst. ‘s Middags zijn we al in de gelegenheid om letterlijk in de voetsporen van David Livingstone te treden door een kijkje te nemen bij deze grootste watervallen van het Afrikaanse continent. Het lawaai van het vallende water is oorverdovend. Niet voor niets staat de waterval lokaal bekend als Mosi-oa-Tunya, ‘de rook die dondert’. Wanneer we ons letterlijk onder wilt dompelen in de Zambezi kunnen we hier een rafttrip maken, of als we dat te wild vinden, een tocht per kano. Om een goed beeld van de watervallen te krijgen kunnen we hier ook een rondvlucht maken, de ‘Flight of the Angels’. Als we zelf willen vliegen kan dat ook! Probeer dat eens tijdens ‘s werelds op ??n na hoogste bungeejump van de Zambezibrug!

De laatste dag en wij zitten te internetten!!!

Nu vandaag is dus de laatste dag (op de terugreis na dan die twee dagen duurt)

Vandaag wordt het een dagje van niets doen, een beetje bijkomen van alle mooie dingen die we hebben gezien. Kijken wat we nog allemaal weten, want we hebben ondertussen allebei last van Afrika-dementie.

En ons mentaal voorbereiden op de terugreis.