BotswanaNamibiëZuid-Afrika

Dag 17Rundu – MaunMaun vormt de uitvalsbasis voor ons bezoek aan de Okavangodelta. Maun zelf is een snel groeiende stad waaraan een doorgaande weg in rap tempo benzinestations, banken en forexbureau?s gebouwd worden. Wij doen hier in een supermarkt inkopen voor ons verblijf in de delta.

Nog meer reizen

Vandaag viel het wat tegen allemaal. We zouden tussen 3 en 4 uur aankomen op de camping. Helaas bleek al snel dat dit te overmoedig was ingeschat. Om kwart voor zeven ‘s avonds kwamen we pas aan.

Aangezien het hier al om half zeven donker begint te worden, moesten we heel snel de tent opzetten, voordat het echt donker werd. En echt donker betekent hier ook echt donker.

Een lichtpuntje vandaag was wel, dat we voor de grens met Botswana nog een lagere school hebben bezocht. Hier kregen ze in de zesde klas les over internet!!!! Die kinderen weten nu wat internet is. Helaas voor hen: stroom is hier een zeldzaam verschijnsel.